FRIDRO 3D

FRIDRO 3D

FRIDRO 3D 1699 1730 Fridro3D

V podjetju Fridro si prizadevamo ugoditi vsaki želji in potrebi naših strank. S tem namenom smo sedaj razširi naše storitve tudi na 3D tiskanje. Nova divizija Fridro3D, se bo osredotočila predvsem na prodajo 3D printerjev, njihovo podporo in svetovanje. Poleg prodaje pa imate tudi možnost tiskanje delov po naročilu. Ne glede na to ali gre za prototipe, končne izdelke ali manjše serije izdelkov. Izbirajte med širokim naborom materialov, od plastike, kovine, gume do kompozitov in bio-kompatibilnih materialov, ki bodo zagotovo zadostile potrebam vašega izdelka.

Naši strokovnjaki, vam bodo svetovali in pomagali na vsakem koraku. Ne glede nato ali se zanimate za nakup 3D tiskalnika ali tiskanja po naročilu.

Vabimo vas tudi da se oglasite pri nas in si od blizu ogledate printerje, ki jih imamo v našem demo prostoru, ter možnosti, ki vam jih ponujajo.

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko spletne strani ali direktno na telefon. Svoja naročila za tiskanje pa lahko oddate tukaj.

Fridro3D

Prijavite se na E-novice

Spletna stran uporablja piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. View more
SPREJMI