Zadnje novice   |   FridroPRINT

Vse novice

Nove ravni hitrosti, kakovosti in dostopnosti

Nove ravni hitrosti, kakovosti in dostopnosti 1584 1146 Fridro3D

Naslednje poglavje aditivne proizvodnje piše tehnologija Figure 4 – proizvodna rešitev z uporabo brezkontaktne membrane, najsodobnejših plastičnih smol in postopka…

Preberi več

S čim se ukvarjamo?

Smo avtoriziran prodajalec največjega proizvajalca profesionalnih 3D tiskalnikov. Pri nas vam bomo pomagali pri izbiri 3D tiskalnika, ki bo najbolj primeren za vas in vaše podjetje.

Tehnologija 3D tiskanja hitro postaja vse bolj zaželena v podjetjih, ki inovirajo, izdelujejo prototipe, ali pa samo izboljšujejo svoje produkte. S 3D tiskalnikom boste zmanjšali časovne izgube pri lansiranju novega produkta, zmanjšali boste stroške in seveda imeli konkurenčno prednost.

Vse bolj prihaja v veljavo tudi celovita proizvodnja izdelkov, direktno iz 3D tiskalnikov. V naslednjih nekaj letih, se bo ta trend še povečeval.

Poleg prodaje 3D tiskalnikov, pa vam pri nas tudi omogočamo 3D tiskanje po naročilu. Ne glede na to ali gre za prototip ali končni produkt. Izbirate lahko med širokim naborom materialov z različnimi lastnostmi, ki bo zagotovo zadostilo potrebam vašega produkta.

Obrazec za povpraševanje    Prijavite se na E-novice

    Spletna stran uporablja piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. View more
    SPREJMI